INFO

Stuur een virtuele omhelzing naar je geliefden, vrienden, ouders, familie, kenissen..
Of geef het perfecte relatiegeschenk, aan je werknemer, secretaressendag., kortom een geschenk bon is het perfecte geschenk.
Vul hier onder het gewenste bedrag in en volg stap per stap de wat er gevraagd word.
Diegene aan wie je de bon schenkt kan on line winkelen en met de code betalen op de site. Indien je hulp nodig hebt, aarzel niet
0476/900688 of mail lolaetvie@gmail.com

geschenkbon voorwaarden

Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit is een nummercode. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Lola et vie juwelen te worden verstrekt. Lola et vie juwelen behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaubon. Cadeaubonnen worden niet terug betaald.


Om een Cadeaubon te gebruiken dien je de door jou geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens als betaalmethode "cadeaubon" en vul je de exacte code in.


Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.


Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden


Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.


Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan Cadeaubonnen of een combinatie van maximaal 1 kortingscode en een onbeperkt bedrag aan Cadeaubonnen inwisselen.


Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via mijn webshop, lolaetvie@gmail.com ik help u zo snel mogelijk