Mijn verhaal

Unieke Op maat gemaakte juwelen in Buggenhout

Lola et vie juwelen is meer dan een hobby, het is een manier van leven

Mijn inspiratie vinden elke dag, leuke ideëen blijven zonder uitvoering leuke ideëen 

Silvie Van Landschoot is de vrouw achter Lola et vie juwelen, creëert met hart en ziel unieke op maat gemaakte  juwelen in Buggenhout. Recent is zij samen gaan werken met het Belgische modemerk Dame Blanche Fashion. Met haar webshop, maatwerk en open ateliers in Opstal/Buggenhout  komen haar juwelen tot bij vele mensen.

Heeft u een huwelijk, communie, verjaardagsfeest voor de deur en uw wilt speciale accessoires op uw outfit, neem dan gerust contact op of ga langs met je outfit. Silvie maakt op elke outfit unieke en persoonlijke juwelen. U kan haar altijd contacteren via e-mail

Maatwerk Lola et vie juwelen
Ladies at vie

"Eigenlijk is Silvie al heel haar leven creatief"

Silvie studeerde kleding in Brugge, een creatief beroep die ze met tegenzin deed. Eigenlijk wou ze de kunstrichting in maar dat was toen taboe. Ondertussen is zij getrouwd en heeft ze 2 kinderen. Silvie is altijd creatief gebleven en nadat Lola is geboren in 2011 heeft zij Lola et vie juwelen opgericht. Ondertussen maakt zij unieke juwelen op maat en heeft zij een webshop opgericht.

Lola et vie juwelen is geen hobby voor haar, het is een manier van leven. Dagelijks nieuwe juwelen creëren is een noodzaak want zij barst van inspiratie.

Aangezien ook haar haar hart altijd bij kunst lag, ligt daar ook haar inspiratie, het mag al eens een tikkeltje meer zijn, kleurrijk, groots.. Natuurlijk volgt Silvie de mode op de voet en combineert zij beiden

Ladies at vie

"Enkele voorbeelden van maatwerk"