tropische Bladeren

21 juli Open atelierdag

Vandaag 21 juli nationale feestdag, iedereen van harte welkom bij Lola et vie juwelen.

Elke dag is iedereen welkom, maar de bedoeling van mijn open atelierdagen is om de drempel te verlagen voor mensen die niet durven langskomen.

Mijn atelier is nu eenmaal bij mij thuis, een winkel is voor mij absoluut niet mogelijk, daarvoor moet we in België teveel betalen. Aangezien ik volledig handwerk maak en mijn prijzen betaalbaar wil houden, is dit de reden waarom ik het thuis doe en ook via een webshop.

Daarom mensen, wees niet bang kom gewoon langs, ik hou van mensen, steeds vrijblijvend, je kan me bellen/ 0476900688, mailen/ lolaetvie@gmail.com bereiken via mijn webshop www.lola-et-vie.com of langskomen Ravenstraat 91, 9255 Buggenhout. Hopelijk tot straks of tot later eens groetjes vie (ps een schrijfster ben ik niet, maar ik doe mijn best :-)24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven