The Runway, Winter 2022 -2023 part 2

Bijgewerkt op: 6 jun.

Bijgewerkt op 31 maart 2022 geschreven door Sydney Yeager


Gisteren hadden we het over dat vorige week het Pantone Color Institute de Pantone-kleurentrendrapporten voor het najaar van 2022 uitbracht voor de Londen en New York Fashion Week.

Deze kleurrapporten geven een overzicht van de meest populaire kleurtrends die te zien zijn tijdens de modeweken herfst / winter 2022-2023.


Niet schokkend, de trending kleuren vielen in een donkerdere categorie. Denk aan juweelkleurig groen, rood en blauw. Amazon, een briljant smaragdgroen, walste bijvoorbeeld in meerdere collecties en creëerde een aura van mysterie. De drie felroze van Strawberry Cream, Nosegay, Rose Violet en een paar levendige sinaasappels waren de enige lenteklare tinten die voor kleurspoten zorgden. Maar vermengd met de rijke tinten voor herfst/winter 2022-2023 zorgden ze voor de mooie balans die Eiseman beloofde.


  • #19. Pantone 17-2624 Roze Violet

Deze kleur werd beschreven op de Pantone-website met de woorden 'levendig' en 'levendig' als de primaire bijvoeglijke naamwoorden, en eerlijk gezegd kan ik zelf geen betere woorden vinden om het raadselachtige fuchsiaroze te beschrijven. Decadente kleding werd aangespoord door de tint, waarbij Christian Cowan de kleur gebruikte in een sprankelende jurk met een bijpassende verensjaal. Natuurlijk bleven zowel Jason Wu als LaPointe de kleur omarmen door andere flirterige opties in de tint te creëren.In New York waren de belangrijkste merken die probeerden de maximale hoeveelheid kleur op te nemen Zimmermann, Carolina Herrera en Anna Sui, die allemaal genoten van de heldere knallen van roze en oranje in hun collecties. Voor


  • #4. Pantone 16-1358 Oranje Tijger

"Gregarious Orange Tiger" is een kleur die zich perfect heeft getransplanteerd in de Victor Glemaud-collectie. Soms een beetje helderder en andere keren veel meer straid, dit zeer verzadigde oranje is perfect voor iedereen die gewoon dol is op felle kleuren. En combineer je het met een andere populaire Pantone-kleur van Arctic Wolf? Prachtige!In Londen waren de kleuren meer ontspannen en neutraal, waardoor outfits ontstonden die naar de achtergrond verdwenen en de drager in het middelpunt van de belangstelling lieten


Licht Neutraal

  • #25. Pantone 12-0813 Herfst Blond

Geliefd bij zowel Ulla Johnson als Victor Glemaud, autumn blonde is de romige kleur waar iedereen voor kan vallen. Veel verzorgender dan de ijzige Poolwolf, doet dit gebroken wit denken aan de beste dingen in de herfst: stoom die van een versgebakken cake kruipt, nauwelijks geroosterde marshmallows en het schuim bovenop een latte.

Het zijn Prachtige kleuren deze winter, ik kan aan de slag. Morgen meer

Volgen jullie mee ?

vie xx

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Man met tatoeages
0029.jpg

Lola et vie juwelen

Unieke op maat gemaakte juwelen