Dame Blanche collectie

Lieve mensen, soms kom ik er gewoon niet toe om iets te schrijven, dit heeft gewoon te maken met het feit dat ik binnen Lola et vie juwelen echt alles zelf doe, juwelen maken, materialen zoeken, website maken, vernieuwen, blog schrijven :-), foto's nemen/bewerken, boekhouding.. kortom echt alles.

De afgelopen tijd, heb ik de zomercollectie oorbellen gemaakt voor Dame Blanche Fashion.

De fotoshoot is ondertussen achter de rug, het ziet er werkelijk super mooi uit. Dirk Stesses stuurde af en toe wat shots door tijdens de shoot en die zijn top.

Veel kan ik niet prijs geven want de collectie is voor december/januari, dit is ook de afspraak met Dame Blanche fashion. Maar als je de oorbellen wilt komen bekijken dat kan bij mij thuis.

Dit weekend 9/10/2021 is er open atelierdag, zie op de site.


19 weergaven0 opmerkingen
Man met tatoeages
0029.jpg

Lola et vie juwelen

Unieke op maat gemaakte juwelen