tropische Bladeren

Lola et vie is een manier van leven

Ondertussen is het al 23:15u en ben nu toe aan aan mijn blog, het is een hele karwei Lola et vie juwelen.

Juwelen maken, fotograferen, bewerken, post op fb, instagram Twitter, mijn webshop beheren en dan nog mijn ranking op google bekijken. O ja heb dan niet gesproken de tijd die ik besteed aan het zoeken van nieuwe materialen, de mode bekijken voor de komende seizoenen, het is echt een meer dan een hobby, het is een manier van leven, ik doe het met hart en ziel. Het is steeds leuk dingen te ontdekken, unieke materialen, waar je instant een ontwerp te binnen schiet. Mijn creativiteit is een uitlaatklep om de drukte van het leven te ontsnappen. Ik geniet van de stilte in mijn kamertje tussen mijn miniscule pareltjes en vergeet de tijd, net of de tijd daar stil staat. Mijn gedachten en dromen zitten verstrengeld in al mjn creaties. Soms maak ik juwelen met uitbundige kleuren, dan bast ik van creativieit en energie en soms maak ik juwelen die veel meer aandacht vragen, zodat ik mij meer moet focussen, dan vergeet ik alles rond mij en maak ik mijn hoofd leeg, dat zijn dan dagen dat ik meer pieker ..

Dus juwelen maken is voor mij therapie, in een stille omgeving, een vorm van meditatie..


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven