tropische Bladeren

Sieradentrends winter 2021/2022

Lieve volgers de bedoeling van een blog is dat ik jullie ook vertel wat de trends zullen zijn.Met de feestdagen voor de deur wil wil ik toch nog enkele tips geven betreft de sieradentrens winter 2021/2022.

Parels zijn ook niet te missen. Parels hebben een luxueuze uitstraling en kunnen goed in verschillende sieraden worden verwerkt. Een parelketting is natuurlijk een echte klassieker! Maar kettingen met parels van verschillende groottes zijn ook erg trendy op dit moment. Je komt parels zelfs tegen in haaraccessoires, waar deze glimmende bolletjes bijvoorbeeld op een haarbandje of haardspeld worden gelijmd.

Schakelkettingen zien we eigenlijk ieder jaar wel weer terugkomen en daarom mag deze trend ook absoluut niet ontbreken in dit lijstje. Combineer schakelkettingen van verschillende hoogtes en diktes met elkaar. Denk dus bijvoorbeeld een dunne schakelketting van plat jasseron en een ketting met dikkere schakels samen. Dit zijn al enkele tips betreft kettingen. Morgen kom ik terug met andere tips. vie x9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven