The Runway, Winter 2022-2023

Bijgewerkt op: 6 jun.

Bijgewerkt op 31 maart 2022 geschreven door Sydney Yeager


Lieve volgers, ik ga proberen tijd nemen om mijn blog alle dagen bij te werken, want er is veel te vertellen.

Sydney Yeager is een modeliefhebber die aan de Central Coast van Californië woont. Ze runde een paar jaar een sieradenbedrijf, Simplicity Jewelry Designs, voordat ze zich tot freelance schrijven wendde. Ze houdt van alles wat koffie en mode is.

Vorige week nog bracht het Pantone Color Institute de Pantone-kleurentrendrapporten voor het najaar van 2022 uit voor Londen en New York Fashion Week. Deze kleurrapporten geven een overzicht van de meest populaire kleurtrends die te zien zijn tijdens de modeweken herfst / winter 2022-2023.

Na het opsommen van de tien opvallende kleuren en de vijf klassiekers, legde Leatrice Eiseman, de uitvoerend directeur van het Instituut, uit dat de "kleuren voor herfst / winter 2022/2023 onze concurrerende verlangens naar rust en comfort contrasteren met energieverhogende vitaliteit door een reeks rustgevende en herstellende kleuren, in combinatie met uitbundige tonen."

Vandaag alvast enkele kleuren morgen meer. :-)

  • #1. Pantone 18-1555 Gesmolten Lava

Molten Lava is een intens rood dat zorgde voor een helder en vurig detail bij zowel Vivienne Westwood als David Koma. Hoewel het dragen van Westwood's rode begrafenisachtige sluier naar een echte begrafenis zeker wat wenkbrauwen zou doen fronsen, is de zwoele hoed perfect voor een avondje uit. Het lijkt erop dat de stad zeker rood wordt geverfd.  • #2. Pantone 18-1552 Lava watervallen

Deze gepassioneerde rood-oranje tint was bestemd voor statement jurken. Hoewel er geen manier is om het zwoele uiterlijk van de kleur in de leren shorts van Derek Lam te negeren, kwamen de echt adembenemende verschijningen van de kleur van zowel Christian Cowan als Carolina Herrera met vloerlange formele jurken. Bij Christian Cowan was de jurk strak met een vloeiende cape, maar Carolina Herrera omarmde de zachte en vrouwelijke uitstraling in contrast met de levendige kleur om de ultieme femme fatale jurk te creëren.
  • #3. Pantone 16-1460 Drakenvuur

Ondanks dat oranje een kleur is waar vaak een hekel aan is, hebben ontwerpers het dit seizoen omarmd met zowel Dragon Fire als Orange Tiger. De briljant energieke Dragon Fire-tint werd verwerkt in een broekset bij Maisie Wilen, maar de leren jas bij Proenza Schouler is wat ons met onze kaken op de grond achterliet.tot morgen voor meer modeliefhebbers vie x

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Man met tatoeages
0029.jpg

Lola et vie juwelen

Unieke op maat gemaakte juwelen